Försöker du smita från städningen, Lena PH?

NYHETER

Försvann med en sopsäck medan grannarna höststädade

1 av 3 | Foto: 1. flydde fältet Lena Philipsson, 39, var med och städade i bostadsrättsföreningen. En liten stund i alla fall. Efter ett tag valde Lena att fly fältet.

Med pojkvännen och en sopsäck löv till hjälp smiter Lena Philipsson, 39, från bostadsrättsföreningens höststädning.

Höst- och vårstädningen i bostadsrättsföreningarna brukar föra grannarna samman men det finns alltid de som har för mycket att göra med jobb, barn och andra åtaganden, för att hinna vara med vid städningen i föreningen. I vissa bostadsrättsföreningar har man varit förutseende nog att tillåta sina medlemmar att köpa sig fria från tråkig rensning av rabatter.

Flydde fältet

Om bostadsrätts-föreningen där Lena PH och hennes pojkvän Martin Björk bor tillåter friköp från städning är oklart, men när de boende i huset på Gärdet i Stockholm klippte häckar, trimmade buskar och snickrade staket valde Lena och Martin att fly fältet.

Lena var visserligen klädd för trädgårdsstädning i tennisskor och täckjacka men uppenbarligen hade paret andra, viktigare, planer för dagen. Och ärligt talat finns det väl roligare saker att göra en fin lördag i oktober än att stå böjd över en vissnad rosenbuske?

Använde sopsäck som alias

Martin Björk gick för att slänga en stor sopsäck med löv för att sedan inte komma tillbaka på en god stund.

När paret senare återvände till gården valde de att springa upp i lägenheten direkt - med grannarnas blickar i ryggen.

Aftonbladet