Innelistan

1 (NY) Dominika Peczynski

NYHETER

Trots att hon ledde idiotsåpan Harem förra hösten, är Dominika en härlig person som vågar sätta sig själv i centrum på ett sätt som få kvinnor gör. Dessutom har hon hjärna, humor och självdistans, så lyssna när hon sommarpratar på måndag.

2 (1) Victoria Bernadotte

Hon älskas av folket eftersom hon är vacker, blåblodig, rik och ung. Den senaste tiden har hon dessutom både lyckas skaffa kille och fylla 25. Det är inte klokt vilka talanger vår blivande drottning besitter.

3 (2) Lasse Berghagen

Blandar gäster hej vilt i ”Allsång på Skansen”. På tisdag uppträder bland andra sommarljuva Ainbusk Singers och Markoolio, som är minst lika mycket folkhjälte som Berghagen själv.

4 (3) Eva Parker

Sångerskan i punkpopbandet Parkerpop sjunger inte bara smarta texter svängigt som fan, hon har skinn på näsan och tar sin musik på blodigt allvar också. Skivan Delusions of Grandeur finns ute nu.

5 (NY) Calle Norlén

Journalisten och manusförfattaren Norlén är bitsk, allmänbildad och rolig. Kan allt om Barcelona och kändisar, så det kan bli vad som helst när han sommarpratar i morgon i P1.

6 (4) Jade Ell

Som en softbluesig Robyn pratsjöng Jade in sin singel ”Shallow World” på P3:s spellistor. Livespelningar i Stockholmstrakten under augusti, så håll öronen öppna.

7 (NY) Magnus Gustavsson

Magnus och hans kollega Magnus driver krogen M2 (som inte helt oväntat står för Magnus & Magnus) i Göteborg. De får gästerna att känna sig hemma och trivas i bästa gemyt.

8 (8) Alcazar-Tess

Annikafiore och Andreas har visserligen energi på scen, men värst är kortkorta Tess som måste ha trillat ner i Red Bull-grytan som liten. Gruppen uppträder – inte helt oväntat – på Pride.

9 (9) Tilde Björfors

Direktör för Cirkus Cirkör som fartfyllt och humoristiskt spelar Romeo och Julia med Dramaten-skådisar på Elverket till september. Roligare än så har det aldrig varit att gå på teater!

10 (10) Bengt Alsterlind

Varje torsdagskväll, med repris söndagar, kan du få lära dig allt om hur man gör glass, bygger en trädkoja eller hur det ser ut i en bilfabrik, tack vare Bengt Alsterlind och barndomsfavoriten ”Hajk”.

Utelistan