Nyheter

Kunglig ledning i backen

Av: 

Niklas Eriksson

NYHETER

Skadade Victoria fick hjälp att ta sig fram - då stal Estelle showen

Här firar kungafamiljen in det nya året i skidbacken.

Och lillsessan Estelle passade på att stjäla showen när mamma Victoria vilade sin skadade fot.

Året avslutades i schweiziska Cervina för kungafamiljen. Nästan hela tjocka släkten var på plats och njöt av solen som värmde i skidbackarna - kungaparet, kronprinsessparet med Estelle, Carl Philip med sambon Sofia Hellqvist och prinsessan Madeleine uppges alla vara med, enligt Aftonbladets hovreporter Jenny Alexandersson.

Första glidet

Men den rojalistiska showens stora stjärna var Estelle, som tog sina första glid i backen guidad av pappa prins Daniel, enligt hovet.

På kungahusets Facebooksida har man publicerat en bild på lillsessan iförd prickig dress och rosa solglasögon som poserar med pappa Daniel.

Estelle fick också åka pulka med pappa och testa en traktor medan mamma Victoria tvingades titta på från en brassestol. Kronprinsessan hade nämligen foten inpaketerad efter ett fall i backen i förrgår.

Kronprinsessan fick ledas

Så medan kungen och Sofia Hellqvist visade bästa svängen med övriga familjen fick Victoria ledas fram. Men det är ingen fara med kronprinsessan efter det ”mindre tillbudet” meddelar hovet:

”Kronprinsessan skadade i dag foten i samband med skidåkning i Schweiz. Kronprinsessan har en spricka i foten men mår i övrigt väl” skrev de på sin hemsida i förrgår.

Kungligheterna är inga nybörjare i backen. Ofta syns den sportiga familjen i olika skidparadis, blivande mamma prinsessan Madeleine firade sin möhippa i närbelägna Verbier.

Kung Carl XVI Gustaf syns också ofta på läktaren när det svenska längdskidlandslaget tävlar runt om i världen.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här

Publisert: