Välkommen till nya Aftonbladet.se

Snyggare, snabbare, bättre

Aftonbladets chefredaktör Jan Helin.
Aftonbladets chefredaktör Jan Helin.

I dag lanserar vi nya Aftonbladet.se. Målet är att göra sajten ännu bättre för dig som läsare. Vi har städat upp designen, gjort artiklarna mer läsvänliga och sidorna mer snabbladdade. Samtidigt har vi infört färre men smartare annonsformat och dessutom gjort hela plattformen mobilanpassad. Här kan du se några av förändringarna.

Förhoppningsvis märker du inte av några driftstörningar idag när vi byter till den nya sajten. Men det är ändå bra om du har överseende med att allt kanske inte funkar helt perfekt direkt. I denna första lanseringsvåg kommer vi flytta över Nyheter, Sport och Nöje till den nya plattformen. Våra Feature-sajter som Sofis mode, Wendela och Resa kommer ligga kvar på den gamla plattformen ett tag till.

Byggandet av den nya sajten har tagit omkring ett år och vi har hela tiden gjort förändringarna utifrån dina synpunkter. Vi har haft en helt öppen arbetsprocess i projektet med blogg, Facebooksida, intervjuer, fokusgrupper, enkäter, läsarfrågor och en helt öppen beta-sajt. Dina synpunkter som läsare har varit helt vägledande för oss vid olika beslut. Och på den vägen vill vi fortsätta. Därför kommer vi idag ett ha en maratonchatt i 24 timmar med er läsare. Där har du chansen att få svar på alla dina frågor av projektgruppen bakom den nya sajten. Dessutom får du möjlighet att chatta direkt med flera av Aftonbladets tyngsta medarbetare. Om du hellre vill uttrycka dina åsikter direkt, både ris och ros, kan du göra det här.

Återigen, varmt välkommen till nya Aftonbladet.se.

Aftonbladet

Publisert: