Katter

Stoppades på flygplatsen – hade en katt i sitt bagage

Av: 

Nicole Gustafsson

NYHETER

När Nick Coole skulle flyga till New York för att fira sin 40-års dag så fick han en fripassagerare med sig.

Hans katt, Candy, var nämligen också sugen att fria sin husse och kröp ner i bagaget.

Nick och Voirrey Coole bor på ön Isle of man i Irländska sjön. När paret skulle fira Nicks 40-års dag beslutade de sig för att åka till New York i USA. Men det skulle visa sig att de inte var de enda som fira Nick.

När paret anlände till öns flygplats och gick genom säkerhetskontrollen så blev de stoppade. I parets bagage fanns nämligen mer än hygienartiklar och kläder – i en av resväskorna låg deras katt Candy, något som The Mirror rapporterat om.

”Du vet den där känslan när du får kliva in i ett speciellt rum vid säkerhetskontrollen för att du har en katt i ditt baggage” skriver Nick på sin Facebook.

Nick Coole

Katten försökte resa till New York

Nick och Voirrey blev lika chockade som flygplatspersonalen över att se den fyrbenta kissen bland parets packning. Men Nick säger att Candy brukar gilla att gömma sig.

– Vårt handbagage var ganska tomt eftersom vi tänkt shoppa i New York. Det var där Candy passade på att smita ner, säger Nick till the Mirror.

Flygplatspersonalen hjälpte paret att samordna så att de kunde sätta sig på planet, medan Candy fick skjuts hem av en av parets vänner.

Statusen som Nick delat på sin Facebook om Candys försök att få en gratisresa till New York har fått över 60 000 reaktioner. Och många tycker Candys bus var både underhållande och listigt.

ANNONS

Passa på! Köp Muminmuggen Fiske till ett rabatterat pris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Katten Linnea hittad efter att ha varit borta i 20 år

ÄMNEN I ARTIKELN

Katter

Flygplatser

Isle of Man

Djur & natur

New York