När Sverige sviker

PODD En granskning av de krisande kommunerna
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Många av Sveriges kommuner befinner sig i kris och 110 av Sveriges 290 kommuner räknar med att gå med förlust i år. Men för att kunna bygga nya skolor och äldreboenden så skulle kommunerna behöva göra en vinst på minst två procent av intäkterna varje år, men så ser det inte ut i majoriteten av landets kommuner.

I artikelserien ”När Sverige sviker@ så granskar Aftonbladet några av de orter som tvingas skära ner på sin kommunala service. Om den här granskningen handlar dagens Aftonbladet Daily.

Gäster: Anette Holmqvist, samhällsreporter och Jonathan Jeppsson, nyhetschef.
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publisert:

LÄS VIDARE