God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2017-01-14

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Uppgift: Skytten återvände till mordplatsen

Ahmed, 16, sköts efter att han klivit av bussen. Gärningsmannen ska ha sprungit från platsen med en pistol i handen – men återvänt kort därpå. Då ska denne ha gömt sig i folkmassan medan Ahmed fick hjärt- och lungräddning, enligt uppgifter till Aftonbladet.
Läs hela artikeln

”Falska anklagelser – från misslyckad spion”

Den amerikanske underrättelsechefen James Clapper räckte ut en hand, men den blivande presidenten Donald Trump verkar inte vara intresserad av att sluta fred. På fredagen slungade han iväg nya anklagelser om den läckta spionrapporten.
Läs hela artikeln

Förare fastklämd efter lastbilskrock

En lastbil körde in i ett träd utanför Eslöv vid 3-tiden. Föraren satt fastklämd och fick klippas loss polis.
– Det ser inte bra ut, sa Peter Martinsson vid polisen i ett inledande skede.
Läs hela artikeln

Kommunals vändning: Ja till vinster inom vården

Fackförbundet Kommunal vänder – och säger ja till vinster inom sjukvården. Ordföranden Tobias Baudin säger till Dagens Industri att regeringen bör släppa tanken på ett vinsttak inom sjukvården.
Läs hela artikeln

Tog revansch på skattemyndigheten

Nick hade varit i konflikt med myndigheten i flera månader – och till slut tröttnade han, eftersom han inte fick svar på sina frågor. Så han bestämde sig för att vara lika jobbig tillbaka, rapporterar Buzzfeed.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

ANNONS