Norrköpingsbon fick drömjobb – tjänar pengar på att äta pizza

Foto: Privat
Dylans fick drömjobbet som recensent åt Onlinepizza
NYHETER

Dylan Juarez, 26, är handläggaren på migrationsverket som älskar mat. Men nu har han kammat hem ett sommarjobb som faller honom riktigt i smaken. Han ska nämligen få betalt för att äta pizza, vilket Norrköpings Tidningar var först med att berätta.

Dylan Juarez från Norrköping har alltid älskat mat. Därför kunde han inte hejda sig att söka sommarjobbet som recensent åt Onlinepizza.

– Jag såg en jobbannons som låg ute på Onlinepizzas sociala medier. Och sökte med en provfilm på Instagram.

Jobbet går ut på att Dylan ska filma sig själv när han provsmakar en pizza på olika restauranger och sedan klippa ihop en kort film där han recenserar upplevelsen utifrån ett specifikt tema. Mätt och belåten är det bara för honom att publicera filmen på hans Instagram och på Onlinepizzas olika kanaler.

– Det roligaste är ju att testa på nya matupplevelser. Jobbade med det här förra året också, hoppas på att några märker ut sig lite extra. Det kommer bli mycket pizza och kebab.

Favoriträtten är hamburgare

Till vardags arbetar Dylan på Migrationsverket i Norrköping men har drömmar om att en dag bli matrecensent eller matskribent på heltid. Hans stora förebild är kokboksförfattaren Jonas Cramby som inspirerar till det amerikanska köket.

– Det vore så himla roligt. Jag har ett väldigt stort matintresse. Jag älskar att skriva också.

Dylan hade samma sommarjobb förra året, men om Dylan älskar pizza är oklart.

– Absoluta favoriten är hamburgare. Sådan finburgare. Jag ska testa ett ställe idag i Höganäs.

ARTIKELN HANDLAR OM

Pizza

Sommarjobb