Fånga lax – och vinn en lax

NYHETER

Här är strömmen från strömmen.

Nu är det dax att spotta lax.

Och har du flax kan du vinna en lax*.

Undervattenskameran i Byskeälven vid Fällfors är placerad och riktad mot en plats i fiskvägen där laxarna ofta står och vilar på sin väg uppströms.

Fiskarna kan stanna i flera dagar innan de fortsätter sin vandring längs fiskvägen, genom fiskräknaren och vidare uppströms.

På Aftonbladet TV kan du inte bara se firrarnas vandring – du kan också fånga dem – genom att ta en skärmpdump – och vinna en hel lax!

* Ja, nu får du inte direkt en sprattlande fisk du får hem i brevlådan utan laxen du kan vinna är alltså 1000 kronor.

Skicka bilden till oss på adressen [email protected] och en lax kan bli din.

Varje vecka under tävlingsperioden utser vi den bästa laxbilden som belönas med det passande första priset.

FAKTA

Tävlingsregler

När vi utser den bästa laxbilden tittar vi på hur många lax du fångat på en samma bild och hur tydligt man ser dem. Men skriv gärna hur många laxar du ser på din bild.

OBS! Se till att skärmdumpen får med hela bilden från sändningen, både tidskoden i nederkant och Skellefteå-logga i överkant MÅSTE vara med. Mailet behöver också innehålla ditt fullständiga, ett telefonummer som vi kan nå dig under dagtid. Samt en bild på dig som vi publicerar i samband med att vi redovisar vinnarna.

Vinnaren utses av Aftonbladets projektledare. Beslut kan ej överklagas. Tävlingen är inte öppen för personer som jobbar på Aftonbladet och deras familjer. All ev. vinstskatt bestals av vinnaren och du måste vara fyllda 18 år för att deltaga. Vinnare publiceras alltid med namn, ort och bild här på aftonbladet.se

Tävlingsperioden inleds 12 juli och pågår så länge som förutsättningarna i älven är de rätta för en sändning, dock längst till den 30 augusti.

Aftonbladet tar inget ansvar för eventuella tekniska problem eller avbrott i livesändningen från Byskeälven. Sändningen kommer till oss tack vare ett samarbete med Skellefteå kommun.

ARTIKELN HANDLAR OM