”Vi gömde oss i sakristian”

NYHETER

Dubbeldop blev bröllop

Det hela började med att alla trodde dom kom på dubbeldop.

När alla hade satt sig och kyrkklockorna började ringa gick vi ned för trappan men bara halvvägs, där väntade vi en stund till bröllopsmarschen sattes igång.

Det hela började med att alla trodde dom kom på dubbeldop (ett fåtal som hjälpt oss visste att det var bröllop med) jag och johan var uppe på övervåningen, vi hade gömt oss i sakristian.

Barnen var med farfar och gunilla, dom kom lite "sent" så det skulle se ut som att jag och Johan med var sena. När alla hade satt sig och kyrkklockorna började ringa gick vi ned för trappan men bara halvvägs, där väntade vi en stund till bröllopsmarschen sattes igång o spelas på pianot, vi gick till ingången av salen och stod o väntade en stund så att alla skulle uppfatta vad som höll på att ske, plus att prästen fixade till mitt släp på klänningen.

Underbart

Det var underbart, alla blixtrar folk började gråta o såg förvånade ut jag och Johan var så himla nervösa. Allt gick jättebra, efter en stund var det barnens tid att döpas, dom hade finkläder på sig så himla söta i sina små västar o lackskor.

Efteråt sammlades alla ute för att bli fotade och sedan bjöds det på smörgåstråta och kaffe och tårta till efterätt. Vi valde att inte ha någon fest eftersom vi hade småbarn, vi tog in på hotell på kvällen och hade barnvakt. hur härligt o lugnt som helst

Maria Mattson