Svennis och Nancy stal showen i Båstad

1 av 2 | Foto: STEFAN JERREVÅNG
sven-görans eriksgata Sven-Göran Eriksson och hans Nancy dell"Olio har intagit Båstad. Och deras popularitet överstiger vida tennisstjärnorna. Överallt fick de skriva autografer och prata med beundrare.
NYHETER

BÅSTAD

Hand i hand vandrar Svennis med sin Nancy omkring i Båstad.

- Jag gillar det här, säger hon till Aftonbladet.

- Och ja, jag är lycklig!

Tennisstjärnorna i Swedish Open väcker inte alls samma uppmärksamhet i Båstad som Sven-Göran Eriksson och hans Nancy dell"Olio.

Det är inte långt mellan stoppen när de promenerar runt i hamnen. Smågrabbar vill ha autografer, vuxna vill dunka i ryggen. Svennis är oerhört populär, och uppmärksamheten blir inte mindre av den mörka skönheten vid hans sida.

Tog en promenad

De tog en promenad i går efter att Svennis på förmiddagen deltagit i ett seminarium. Nancy vilade under tiden ut på rummet.

De tog en lugn promenad i solskenet och folkvimlet innan de bänkade sig på centercourtens hedersläktare tillsammans med Svennis barn Lina och Johan.

Efter att ha sett Magnus Norman förlora sin match hade de svårt att lämna hedersläktaren. Uppståndelsen kring paret var större än intresset för matchvinnaren.

Hela tiden fick Svennis skriva autografer.

- Jag är så stolt över honom, säger Nancy till Aftonbladet.

Även hon fick skriva autografer. Hon kände sig omtyckt och populär.

- Jag trivs verkligen här, berättar hon.

Det syns på henne. Ständigt leende och aldrig mer en armslängd från den man hon kämpat för att behålla och som hon nu tycks ha vunnit tillbaka.

- Jag är lycklig, säger hon med ett varmt leende.

Men frågan om ringen på hennes vänstra ringfinger är en förlovningsring vill hon inte svara på:

- Det är fel slags fråga, säger hon med glimten i ögat.

Faktum är dock att ringen suttit på hennes finger sedan hon kom till Båstad i förrgår kväll.

Fyra klädbyten har hon hunnit med - och det enda som varit detsamma i alla uppsättningarna är ringen.

Vill inte prata känslor

Svennis vill inte alls prata om vare sig förlovning eller känslor. Men att känslorna finns där råder det ingen tvekan om. Varma blickar, handtryckningar och diskreta strykningar med handen över Nancys ryggslut är uppenbara tecken.

Inte bara på rummet, utan ute i vimlet. De visar verkligen upp sig.

Svennis barn Lina och Johan verkar också ha en bra relation till Nancy. När de i förrgår gick ner till middagen höll Nancy moderligt armen omkring Lina. Och i går var de på tennis tillsammans.

Den senaste tiden har Svennis vilat upp sig i föräldrahemmet i Torsby. Han har inte orkat möta allmänheten och pressen. Han hoppade av som prisutdelare i en golftävling i förra veckan. Han behövde lugn och ro, dels efter skriverierna om hans kärleksaffärer, dels efter fotbolls-VM.

I Torsby har han tryggheten. Kanske har han funderat över sin situation och sin framtid.

Att åka till Båstad med Nancy dell"Olio verkar vara första steget in i hans nya framtid.

Han tog England till kvartsfinal i VM

Pelle Tagesson