Elin Nordegren i Stockholm

NYHETER

"Hon var glad och log"

1 av 4

Här kommer Elin Nordegren hem till sin lägenhet efter en promenad.

Hon är tillbaka i Stockholm – och ser lycklig ut.

– Hon var glad och log, säger ett ögonvittne.

Elin Nordegren har en turbulent tid bakom sig. För nästan ett år sedan avslöjades exmaken Tiger Woods otrohet.

Golfstjärnans otrohetsaffärer fick enorm uppmärksamhet världen över.

Tappade håret

I den hittills enda intervju Elin gett efter skilsmässan berättade hon för amerikanska People Magazine om hur hon rasade i vikt, tappade håret, och fick sömnproblem.

Elin bor fortfarande i USA, men i veckan reste hon hem till Sverige – troligen för att fira jul.

Vid lunchtid i dag kom hon hem till sin exklusiva vindsvåning på Östermalm. Hon hade varit ute på en promenad med ett av sina barn.

Livvakt bevakade

– En livvakt följde dem, och bevakade omgivningen noga, säger ett ögonvittne till Aftonbladet.

Hon var klädd i en grå kofta och hade keps på sig. Livvakten hjälpte henne med att lyfta in barnet och sedan lasta in vagnen i bilen – en svart jeep.

Elins mamma Barbro Holmgren kom sen ut genom porten i huset där vindsvåningen ligger. Hon bar på Elins och Tiger Woods andra barn. Sedan åkte Elin, barnen, och livvakten iväg.

"Glad och log"

– Hon var glad och log, säger vittnet.

Barbro Holmgren vinkade glatt till barnen när de åkte. Familjen körde sedan en sväng i centrala Stockholm – kanske i jakt på julklappar.

Möjligen har Elin kommit över skilsmässan med Tiger Woods. Skvallersajten Celebrity Gossip skriver att hon har inlett en relation med en 35-årig sydafrikansk student i USA. Den nya mannen ska hon ha träffat i Florida där hon pluggar på college. Enligt sajten är Woods djupt besviken, medan Elin beskrivs som lycklig.