Svennis flyr från Nancy - allt är slut

NYHETER

Kan vara i sin svenska herrgård

1 av 2 | Foto: Nancy Dell'Olio och Svennis Eriksson.

LONDON

Nu är det slut.

Sven-Göran Eriksson och Nancy Dell`Ollio går skilda vägar efter sex år tillsammans.

"Nancy dumpar Sven" är rubriken i flera av dagens engelska tidningar.

Rubrikerna i de engelska tidningarna anslår tonen.

Alla tycker att Nancy gör rätt.

Det är Svennis som är boven.

Den stormiga kärlekssagan mellan den svenske fotbollstränaren och den italienska advokaten är nu hetast möjliga nyhetsstoff i England.

Alla de största tidningarna ägnar massor av spaltutrymme åt parets skilsmässa.

Daily Mirror har till exempel hela första sidan, plus insidorna 6, 7, 8 och 9 om Svennis och Nancy, precis som om det vore ett krigsutbrott.

Definitivt beslut

Men kanske blir det nu slut på månader av spekulationer:

Nancy och Svennis har definitivt beslutat att separera. De kommer i fortsättningen att leva sina kändisliv på skilda håll - "men fortfarande vara vänner".

Svennis och Nancy träffades i lägenheten vid Regents Park i London i går efter att ha semestrat ett par veckor på skilda håll.

Efter timmar av samtal som beskrivs som "stormiga" av Nancys vänner lämnade Svennis lägenheten vid 15-tiden i går, svensk tid. Han hade då enbart ett lättare bagage med sig och såg, enligt ögonvittnen, både trött och förtvivlad ut.

Svennis åkte då tillbaka till Sverige.

- Jag pratade med honom i bara tio sekunder, det var allt. Egentligen skulle han varit med på ett fotbollsmöte i London i dag (onsdag), men han har hoppat av det. Det är möjligt att han åkte till Sverige i stället, jag vet inte. Han har semester, sa hans agent Athole Still till Aftonbladet i natt.

De flesta har spekulerat i att Svennis påstådda förhållande med Faria Alam, en sekreterare på det engelska fotbollsförbundet, skulle vara dödsstöten för hans förhållande med Nancy.

Skilda vägar

Men nära källor till både Svennis och Nancy säger i dag att den affären - om det nu varit någon - inte har med parets skilsmässa att göra.

Enligt The Sun har Nancy sagt till sina vänner:

- Vårt förhållande har inte varit bra på flera månader. Det känns rätt att gå skilda vägar nu. Alla tror att jag är en korkad kvinna som är desperat efter att hänga kvar vid en relation som är dödsdömd, men så är inte fallet.

Enligt källorna har det inte varit några diskussioner om vad som ska hända med parets lägenhet eller de många miljoner pund som finns på Sven-Göran Erikssons konto.

- Det enda som står klart är att vårt förhållande är över, säger Nancy enligt The Sun.

6 stormiga år

Peter Wennman