”Sven och Nancy separerar tillfälligt”

NYHETER

Uppgifter om älskarinna sätter relationen på prov

Den brittiske landslagstränaren Sven-Göran ”Svennis” Eriksson och hans partner Nancy Dell´Olio ska separera på prov, rapporterar brittiska medier.

Uppgifterna kommer efter att Svennis utpekade älskarinna förnekat att hon haft en affär med honom.

Parets relation, som satts på hårda prov under deras fem år tillsammans, närmar sig enligt tidningen The Sun bristningsgränsen.

Krissamtal

Sven-Göran och Nancy har återvänt till London från sina semestrar på olika håll. Nu blir det krissamtal, uppger en källa.

– Sven och Nancy kommer att separera på prov. Men det här har ingenting att göra med de falska anklagelserna. Sven hoppas att de genom tiden isär ska kunna få klarhet om sin framtid. Just nu ser det ut som att det blir separata sådana, sade en vän till tidningen.

Den 38-åriga brunett som kopplats till Sven-Göran säger till The Sun att det absolut inte finns någon sanning i historien om en relation dem emellan. Ex-modellen Faria Alam, som är sekreterare på det engelska fotbollsförbundet, sade sig vara chockad över anklagelserna. Även Svennis talesman avfärdar uppgifterna som ”totalt nonsens”.

Spänd Svennis

I går kväll kom Sven-Göran Eriksson hem till London från Oslo och möttes, enligt The Sun, av en förbannad Nancy som landade efter sin semester i Rom.

– Det kommer inte bli ett varmt välkomnande. Faria är bara en arbetskollega och de är båda upprörda över det här, säger vännen.

En annan vän till paret sade till The Sun:

– Hon har kommit tillbaka för att hon känner sig bedragen och hon vill gå till botten med det här.

Svennis såg spänd ut när han på måndagen kom hem till sin och Nancys mångmiljonvilla med utsikt över Regents park. Han åkte sedan vidare till Fotbollsförbundet.

Nancy kom hem en halvtimme efter att Svennis gått till jobbet och enligt tidningsuppgifter såg hon strålande ut i en röd basker, vit jacka, jeans och designersolglasögon.

"Sen bestämmer vi vad vi ska göra"

En källa som sett Nancy på flygplatsen i Rom sade dock att hon såg väldigt upprörd ut, skriver Mirror.

– Ingenting har hänt och jag är fortfarande med Sven, sade Nancy när hon var tillbaka London.

– Jag tittar på situationen noggrant med rådgivare, sen ska vi bestämma vad vi ska göra, fortsatte hon.

På semestern i Italien träffade Nancy sina föräldrar i Bari och hennes far, Franscesco Dell´Ollio, avslöjade att paret gick i bröllopstankar. Franscesco Dell´Ollio säger till Mirror att inget definitivt datum var satt för bröllopet.

– Vem vet om det kommer att bli av nu? Nancy har inte berättat detaljer om vad som har hänt, men jag har läst om det. Jag hoppas att de inte avslutar sitt förhållande. Sådana här saker händer för män med makt och pengar, säger han.

Sven-Göran och Nancy har haft en tuff tid sedan Svennis affär med Ulrika Jonsson 2001. De hade också ett stort gräl efter att Nancy deltog i en brittisk tv-show där hon diskuterade parets sexliv.

Tove Wennergren