Polisen misstänker: 12-åring hittad död hos mormor

NYHETER

LONDON. Tia Sharpe har varit försvunnen i en vecka. Enligt den 12-åriga flickans mormor och hennes sambo skulle hon till ett shoppingcentrum och köpa skor.

I dag hittades en kropp i mormoderns hem - polisen efterlyser nu hennes sambo.

Den sista personen som såg Tia Sharpe innan hon försvann förra fredagen var hennes mormors sambo Stuart Hazell, 37.

Gått igenom övervakningskameror

Han har hävdat att han gav henne 10 pund, ungefär en hundralapp, för att åka till ett shoppingcentrum några kilometer från hemmet i Birchwood i södra London mitt på dagen.

Polisen har gått igenom hundratals timmar av material från övervakningskameror från shoppingcentret och hennes förmodade väg dit, men inte hittat ett enda spår.

Tidigare i dag spärrades mormoderns hem av av polis och genomsöktes av polis.

En kropp har hittats

Nu meddelar Sky News att man i hemmet hittat en kropp. Ännu har kroppen inte identifierats, men enligt Sky News är det högst troligt att det är den försvunna 12-åriga flickan.

Polisen har nu skickat ut en efterlysning efter mormoderns sambo Stuart Hazell. Han har inte synts till på hela dagen. Polis varnar allmänheten från att gå nära honom, men istället ringa polisen om de ser honom.

Mormodern Christine Sharp har beskrivits som utom sig av oro.

– Jag vet inte var hon har tagit vägen. Jag vet inte hur hon försvunnit, men hon håller sig inte borta frivilligt, det vet jag. Mitt enda meddelande till Tia är att jag älskar henne. Hon är mitt liv. Jag vet inte vad mer jag kan säga, har hon tidigare sagt enligt Daily Mail.

Spärrade av hemmet

I morse spärrades hennes hem av av polis. Christine Sharpe hade frivilligt lämnat sitt hem för att låta polisens brottsplatsundersökare söka igenom huset och den närmaste omgivningen.

– I morse lämnade en familjemedlem den aktuella adressen efter överenskommelse för att lämna plats för planerad brottsplatsundersökning av fastigheten. Genomsökningen kommer ta en eller två dagar, sa polisinspektören Nick Scola då till Daily Mail.