Treåringens fina julgest – till tjuvarna

avMalin Wigen

NYHETER

En liten treårig pojke imponerade stort på polisen i Västerås då han tänkte på tjuvarna nu i jultider: ”Vilket fantastiskt fint initiativ”.

Foto: Polisen Facebook
Pojken lämnade julklappar till tjuvarna.

Polisen i Västerås fick komma i kontakt med en godhjärtad treåring som tänkte på de som man kanske inte i första taget tycker förtjänar julklappar.

Förra veckan kom den treåriga pojken, som polisen kallar hjälte, förbi polisstationen. Deras möte gjorde polisen rörd och varm i hjärtat.

Han hade med sig julklappar till tjuvarna som han ville att vi skulle ge till dem. ’Så att de blir snälla’ som han själv sa. Vilket fantastiskt fint initiativ”, skriver polisen Linda på sin Facebooksida.

Så nu ligger julklapparna i arresten och väntar på att första bästa tjuv ska komma dit så denne ska få sin julklapp.

Och förhoppningsvis som 3-åringen sa, bli snällare och kanske tänka om till nästa år. Tack du lilla minihjälte för att du sprider ljus, värme och hopp för framtiden!” avslutar polisen sitt inlägg.

Nu hyllar flera pojken för sitt agerande. ”Wow vilket hjärta av guld och vilken fin tanke, hoppas även tjuvarna inser det”, skriver en person och ”Vilken fin gest och kloka ord från en liten kille” skriver en annan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Jul