Här friar Robert till Sandra – mitt på gatan

NYHETER

”Hon blev jävligt förvånad”

Mitt på en gata full av folk i centrala Göteborg friade Robert Bergstedt till sin flickvän Sandra Engman. Frieriet fångades på film – och som tur var svarade Sandra ja.

– Jag hade nog inte vågat fråga henne om jag trodde hon skulle säga nej, säger Robert.

Klockan var strax efter tre på lördagsnatten när Robert, 26, gick ned på knä och frågade om Sandra, 22, ville gifta sig med honom. Paret, hemmahörande i Eskilstuna, hade varit i Göteborg tillsammans med sina vänner och besökt festivalen Summerburst när Robert tyckte att tillfället var rätt.

”Hon blev jävligt förvånad”

I klippet kan man se en stor folkmassa som samlats runt Robert där han står på knä och sedan höra jublet när Sandra säger ja.

– Hon blev jävligt förvånad. Vi hade inte pratat om att förlova oss på förhand men men det kändes rätt, vi är sambos och så. Folk runtom blev väldigt glada och man blev lite uppkastad i luften och så, säger Robert.

”Jag tänkte inte ens”

I och med att de inte pratat om att förlova sig kom det som en chock för Sandra när Robert ställde sig på knä mitt bland allt folk.

– Jag tänkte inte ens, jag sa bara ja. Efteråt gick vi runt på stan och våra kompisar skrek att vi hade förlovat oss. Det var ganska sjukt morgonen efter, vi tänkte ”men gud vad har vi gjort?” men vi har inte ångrat oss, säger Sandra.

Inget datum för bröllop än

Morgonen efter blev det bråttom hem för att berätta om förlovningen för sina föräldrar då klippet på dem började spridas på Facebook.

– Folk som hade sett oss på natten hade efterlyst oss på Facebook och vi ville ju hinna berätta för dem innan de såg det på Facebook, säger Robert och fortsätter.

Datum för bröllopet är ännu inte satt.

– Nej, vi har inte kommit så långt ännu. Det känns bara så bra att hon sa ja.

Följ oss på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

Göteborg

Feelgood