Familjen hade glömt plånboken – då räddade Bahar deras dag

NYHETER

”Hade varit tråkigt att skicka hem dem hungriga”

Foto: Privat

Familjen kom in på Ikea för att äta middag men mamman i familjen hade glömt sitt kort på jobbet. Då klev Bahar Kaytoli, 31, in och räddade dagen.

– Det hade varit så tråkigt att skicka hem dem hungriga, säger hon.

Det var i fredags eftermiddag som en mamma och hennes två barn kom in till Bahar på Ikea i Västerås. Bahar tog emot familjen i entrén och skojade lite med barnen innan familjen begav sig för att äta i restaurangen.

– Hon kom ut igen och såg stressad och trött ut. Hon berättade att hon hade glömt sitt kort på jobbet, säger Bahar.

”Känns som att de kommer in i mitt hem”

Mamman hade åkt från jobbet, hämtat upp barnen och sedan åkt till Ikea för att äta middag. Deras kök hemma är rökskadat efter en brand i byggnaden så därför ville de äta på Ikea.

– Hon hade frågat i restaurangen om hon kunde swisha pengar för maten men vi kan inte ta emot pengar så. När folk kommer in på Ikea känns det som att de kommer in i mitt hem, säger Bahar och fortsätter.

– Så jag ringde min skiftledare och frågade om någon kunde komma och byta av mig. Så hämtade jag mitt kort, gick och tog ut 200 kronor och sedan fick mamman swisha mig, säger Bahar.

”Glad att de fick åka hem mätta”

Familjen fick till slut sin måltid och kom ut för att tacka Bahar efteråt.

– Jag struntade egentligen i att jag fick tillbaka pengarna, jag ville bara hjälpa dem. Barnen kramade mig och var jättetacksamma, jag är glad att de fick åka hem mätta.

Följ oss på Facebook