Nyheter

Ruby vittnar om strippor hemma hos Berlusconi

Av: 

Wolfgang Hansson

NYHETER

Fick 20 000 till 30 000 kronor per kväll

Den underåriga kvinna som Italiens förre premiärminister Silvio Berlusconi anklagas för att ha haft sex med vittnar för första gången om hur det gick till på hans "bunga bunga" partyn.

En ung kvinna utklädd till nunna dansade utmanande för Berlusconi. Hon strippade till bara trosorna.

Vittnesmålet ger en lika skrämmande som fullkomligt bisarr bild av hur det gick till i residenset hos den mäktige finansmannen som styrde Italien under många år och som fortfarande har enorm makt över den italienska politiken.

Då 17-åriga Ruby blev uppringd av Berlusconi eller en av hans närmaste medarbetare och inbjuden att delta i så kallade "bunga bunga" partyn i premiärministerns residens. För det fick hon mellan 20 000 och 30 000 kronor per kväll.

Hon berättar hur hon såg upp till 20 unga kvinnor strippa för Berlusconi. Hon säger sig dock aldrig ha sett någon fysisk kontakt mellan flickorna och Italiens rikaste man.

Bara trosorna kvar

Flickorna var ofta utklädda. Ruby vittnade om en ung kvinna som strippade utklädd till nunna. Alla plagg utom trosorna åkte av.

Ruby heter egentligen Karima El-Mahroug. Hon skulle tidigare ha vittnat i rättegången mot Berlusconi där han anklagas för att ha haft sex med en minderårig. Ruby var då bara 17 år. Hon har tidigare nekat till att ha haft sex med Berlusconi.

Ruby ströks från vittneslistan sedan hon påstod sig vara i Mexiko. Vittnesmålet i dag skedde i en annan rättegång mot tre av Berlusconis närmaste som anklagas för att ha agerat hallickar till premiärministern. Lele Mora, före detta agent inom showbiz, Emilio Fede, nyhetsankare på en av Berlusconis tv-kanaler och Nicole Minetti, politiker och "showgirl" står åtalade för att ha fixat flickor till bunga bunga-festerna.

Släkting till Mubarak

Fede fick ögonen på Ruby när hon som 16-åring ställde upp vid en skönhetstävling på Sicilien. Han bad om hennes telefonnummer. Hon arbetade också som "kuttersmycke" på tillställningar som Mora anordnade.

Ruby vittnade i går om hur hon första gången hon träffade Berlusconi i dennes hem 2010 hittat på en historia om att hon var släkting till Egyptens dåvarande diktator Hosni Mubarak. När hon senare åkte fast för stöld ringde Berlusconi polisen för att förmå dem att släppa henne med hänvisning till att det kunde bli diplomatiska förvecklingar. I själva verket var han rädd för att hon skulle berätta om vad som pågick hemma hos landets premiärminister.

Berlusconi har hela tiden lyckats skämta bort anklagelserna mot honom och majoriteten av italienska folket verkar ha svalt det. I Italiens nya regering har Berlusconis parti en nyckelroll. I samma stund som Berlusconi drar bort sitt stöd så faller regeringen.

ANNONS

Nya Mumin-muggarna med Lilla My och Stinky finns hos Cervera – förboka redan nu!

Extern länk från Cervera

Läs mer och köp här!

Publisert: