Proffsmysare tjänar 2000 kronor per dag

I Rochester har 29-åringen Jackie Samuel hittat ett bekvämt sätt att tjäna pengar på.

Varje vecka bäddar hon ner sig med runt 30 män och kvinnor – för att mysa.

– Jag tror att jag var född med en talang för att mysa, säger hon.

Att studera kan var hårt för både plånboken och orken. Sena nätter framför högar av kurslitteratur, pimplandes kaffe, kan sätta sina spår.

Samtidigt tvingas många ungdomar att ha ett extrajobb för att få allt att gå ihop – vilket krymper timmarna på dygnet ytterligare.

Tjänar pengar på mys

Jackie Samuel i Rochester, New York, har utvecklat en smart hybrid där pengar trillar in samtidigt som hon vilar upp sig.

29-åringen är nämligen en professionell "mysare" – och en vanlig arbetsvecka kan hon krypa upp tillsammans med sammanlagt 30 olika män och kvinnor för att skeda en stund.

För hennes kramgoa tjänster kan hon håva in runt 2000 kronor per dag, vilket finansierar hennes studier och lilla son.

– Jag tror att jag var född med en talang för att mysa. Det är hälsosamt, spirituellt och roligt, säger Samuel till Daily Mail.

Men inte alla är lika förtjusta i hennes mjuka tilltag. Jackie Samuels tjänster har kallats för prostitution, samtidigt som hennes utbildning har hotat att utesluta henne.

"Värre än prostituerad"

– Det finns de som säger att jag är värre än en prostituerad då de tycker att mysa tillsammans är mer intimt än sex. Jag har fått höra att jag sätter ett pris på kärlek, berättar hon för tidningen.

Och det finns regler för de som väljer att krypa till kojs med 29-åringen. Till exempel är det förbjudet att ta på de delar av kroppen som täcks av underkläder, som hon bär under en pyjamas.

Men de som väljer att söka upp henne gör det av olika anledningar:

– Många av mina äldre klienter, deras respektive har gått bort, och de behöver någon att vara med, att få uppleva fysisk kontakt med, menar hon.

Och än så länge går hennes företag bra. Så bra att hon nu tvingats anställa en till proffsmysare – för att hinna med.

Publisert: