Döp kackerlacka efter ex – se den bli uppäten

avClaes Olsson

NYHETER

Alla hjärtans dag står för dörren. Vad passar då bättre än att se en kackerlacka döpt efter ditt ex bli uppäten? Den tjänsten erbjuder ett zoo i Texas.

Det är knappt en vecka kvar till alla hjärtans dag. Djurparken i El Paso i amerikanska delstaten Texas erbjuder då en något udda tjänst, rapporterar The State. De erbjuder dig en chans att låta en kackerlacka bära samma namn som ditt ex. Därefter matas deras surikater med kackerlackan. Inte nog med det – du får även följa hela händelsen via en livesändning på deras Facebooksida.

– Surikaterna älskar att äta kackerlackor som snacks, och finns det något bättre sätt att fira alla hjärtans dag än att mata dem med en kackerlacka döpt efter ditt ex, säger djurparkens Sarah Borrego till lokala kanalen KFOX.

Enligt ett Facebookinlägg kan du skicka in namnet på ditt ex fram till och med tionde februari. Namnen publiceras den elfte och livesändningen börjar på självaste alla hjärtans dag. Av allt att döma så verkar tjänsten inte vara exklusiv för amerikaner. Så gå in på El Paso Zoos Facebooksida om du känner dig lockad.

ARTIKELN HANDLAR OM

Texas

Kärlek