Madde är NY-kär

NYHETER

Nu vågar sessan visa sin kärlek öppet

NEW YORK

Här visar prinsessan Madeleine, 23, och pojkvännen Jonas Bergström, 27, för första gången sin kärlek öppet.

Under en romantisk shoppingtur i New York-stadsdelen Soho kramas och pussas paret obekymrat.

Nu väntar Manhattan bara på förlovningen.

Foto: Vårkänslor Prinsessan Madeleine och pojkvännen Jonas Bergström tog ledigt från plikterna och smet ut på en shoppingtur på Manhattan. Där sågs paret kramas och pussas helt öppet.

Prinsessan Madeleine har haft ett hektiskt schema under veckan som gått.

Tog ledigt

Pappa och mamma, kungen och drottningen, har varit på besök i New York.

Under besöket fick Madeleine bland annat medverka vid en pampig galamiddag i finanskvarteren och övervakat starten av seglingstävlingen Volvo Ocean Race.

Givetvis fick kungaparet också se hur dottern har det i lägenheten hon delar med Jonas Bergström på första avenyn. När plikterna i går var till ända tog Madeleine med sig Jonas på en shoppingtur på södra Manhattan.

Tittade på konst

De sågs bland annat strosa bland gallerier och småbutiker på exklusiva Mercer Street i stadsdelen Soho, och Madeleine och Jonas kramades och pussades obekymrat inför New York-borna. Paret har uppenbarligen tagit sig igenom kriserna.

Aldrig tidigare har de visat sin kärlek så oförblommerat, varmed en fråga som till och från följt paret i New York åter aktualiseras: Tänker Jonas fria?

Prinsessan ska återvända till Sverige före sommaren och ryktet säger att hon väldigt gärna vill förlova sig just i favoritstaden New York.

I går såg en eklatering inte ut att vara långt borta.

Per Bjurman