Visste inte hur han kom hem – bevis fanns i telefonen

1 av 2 | Foto: Tasmania Police

avJonna Claesson

NYHETER

Reece, från Tasmanien, Australien, hade ingen aning om hur han kom hem hem från festen, men i hans telefon fanns det otippade beviset, skriver skriver joe.ie.

Att inte minnas hur man har tagit sig hem till sin egen säng efter en festkväll kan vara jobbigt. Men att som Reece, finna beviset bland bilderna i telefonen måste ha varit olustigt. Bland de senaste fotografierna fanns nämligen selfies tagna av två poliser.

”Jag kollade igenom min telefon precis och det visade sig att de här ***** tog några klockrena selfies efter att de kört hem mitt fulla arsle. Jävla legender”, skrev han i inlägget.

Det visade sig att polisen hade fått ett larm från en taxichaufför som berättade att Reese inte klarade av att ta sig hem och att de var tvungna att komma till platsen. Vilket de också gjorde. De letade upp hans adress och skjutsade hem honom. Väl hemma ville de inte lämna honom ensam, så medan de väntade på att en bekant skulle komma och titta till Reese, tog de lite bilder på sig själva med honom i bakgrunden. Allt för att han skulle inse hur hans hemfärd gått till när han vaknade dagen därpå.

När Reese hittade bilderna i sin telefon delade han med sig av det inträffade på Reddit. Snart nog började hans inlägg spridas världen över och polisen i Tasmanien delade med sig av sin historia av hemkörningen på deras Facebooksida.

ARTIKELN HANDLAR OM