Kallades fet – svaret är hjärtskärande

Foto: Facebook/TT
NYHETER

En kvinna tog till sociala medier för att uttrycka hennes reaktion på att ha blivit kallad för fet av en grupp förbipasserande män. Hennes svar till männen har spridit sig över hela världen, skriver brittiska Metro.

27-åriga Shauna Arocho har kämpat med vikten i flera år och har gått ner 54 kilo på kort tid genom strikt diet. Men när glasskedjan Dairy Queen bjöd sina kunder på gratis glass, bestämde hon sig för att avnjuta en god glass i solen. Men det som skulle göra henne glad fick ett abrupt slut när en bil med flera män stannade vid henne och skrek: ”Ät din glass, din feta bitch”.

"Jag jobbar med det varenda dag, jag vet att jag är tjock. Jag behöver inte höra det skrikas av folk från bilar", skrev hon i ett inlägg Facebook.

”Du vet ingenting om mitt liv”

De hårda orden lämnade henne skärrad och i tårögd. I sin bil spelade hon in sin reaktion på händelsen.

Du vet ingenting om mitt liv eller min livssituation. Tänk om jag hade varit på en sådan plats i livet att det du säger till mig hade fått mig att gå hem och ta livet av mig? Jag är inte på den platsen, men jag kunde ha varit, säger hon i videon med tårfyllda ögon och fortsätter:

– Vad ger det dig att få mig att gråta i femton, tjugo minuter? Människor måste börja tänka på vad de säger, innan de säger något, säger hon i videon.

I nuläget har videon fått över 100 000 delningar och hennes budskap hyllas av människor över hela värden. Till och med glassföretaget Diary Queen, har skickat blommor till henne för att visa sin stöttning.

ARTIKELN HANDLAR OM

Glass

Mobbning

Queen

Facebook