SD-medlemmar hängs ut av Original Gansters

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Sajt publicerar namnen på Sverigedemokrater

Det kriminella nätverket Original Gangsters hänger ut Sverigedemokrater på nätet.

Syftet: att få medlemmarna att hoppa av.

Man lovar också att fortsätta publicera namn på SD-anhängare.

För en vecka sedan kunde Aftonbladet avslöja att ett register från SD:s hemsida läckt ut på nätet. Där fanns namn på personer som sökt information om eller anmält intresse för partiet.

Släppt register

Nu har en sajt driven av Orignial Gangsters-topparna Denho Acar och Lars Bergquist släppt utdrag ur samma register.

På sin hemsida skryter man om att man genom publiceringen fått medlemmar att hoppa av.

"Efter att vi hängt ut Solveig Olsson i Ronneby meddelade hon i helgen att hon hoppat av Sverigedemokraterna.Dock finns det mer SD folk på listan som kommer hängas ut med adresser telefon nummer och info om anhöriga m,m . Nästa man på vår lista över SD folk är XX med familj i Ronneby som kommer hängas ut", skriver man på OG-sidan.

Men enligt Solveig Olsson själv tänkte hon hoppa av redan innan uppgifterna spreds på nätet.

– Det som får mig att hoppa av är de hemska uttalanden som gjorts av Sverigedemokrater särskilt nu på sistone. Det är inget jag vill förknippas med. Jag har nog inte riktigt förstått vad det var jag gick med i, säger hon till Blekinge Läns Tidning.

Flera avhopp

Bland Sverigedemokraterna som den senaste tiden hoppat av från partiet finns Marie-Louise Enderleit i Trelleborg som sagt att hon känt sig hjärntvättad. Enderleit hoppade av efter att hon på Facebook skrivit att vissa invandrare borde skjutas mellan ögonen.

Johnny Fernqvist i Oxelösund hoppade för att inte "riskera familjens trygghet" efter att ha kandiderat för Oxelösunds kommun.

Publicerad: