Berätta om ditt nyårslöfte

NYHETER

Starta ditt nya liv 2008

Sluta röka, börja träna, spara pengar. Listan på nyårslöften kan göras lång. Behöver du drivkraft att hålla ditt? Lägg upp ditt nyårslöfte på Family.se.

Länge har människor avlagt nyårslöften. Resultaten är varierande. Det sägs att ett löfte som avges vid nyår är ett löfte som är mer bindande är löften som avges under andra delar av året. Så var det i alla fall förr, men dagens moral och karaktär är aningen vekare.

Hur många gånger har du sagt att du ska börja träna eller sluta snusa? Hur många gånger har den inbitne rökaren sagt att han eller hon ska sluta röka – för att tio minuter senare, självklart efter tolvslaget, stå med en cigarett i högsta hugg.

” Jag börjar i morgon” är en väl använd replik.

Många säger att det nya året ska bli början på ett nytt liv. De ska börja träna och äta bättre, spara pengar till drömresan och allt vad det nu kan vara. Dessa löften håller, i bästa fall, i sig en månad.

Berätta för alla vänner

Att tala om för så många som möjligt kan vara den sporre som behövs för att just du ska lyckas hålla ditt nyårslöfte. Ju fler som vet desto mindre chans för dig att smita ifrån eller strunta i ditt löfte.

Ta chansen och skicka in ditt löfte till Family.se, och berätta för nära och kära och hela svenska folket vad just ditt nyårslöfte är. Berätta gärna hur din plan ser ut för att dina mål och löften ska uppfyllas. Kanske kan du motivera någon annan.

Du som redan har gett upp dina nyårslöften kan sporra dina medmänniskor genom att skicka uppmuntrande hälsningar.

Kom igen! Låt 2008 bli det år då rekordmånga nyårslöften förverkligas.