Så kan du ångra meddelanden på Facebook

avMalin Wigen

Det händer ibland att man skickar ett meddelande på Facebook-chatten som man ångrar direkt, och önskar att man kunde göra det ogjort. Nu har dock Facebook lanserat en funktion som kan rädda dessa jobbiga situationer – bara man hinner ta bort sitt meddelande i tid.

Aftonbladet skrev tidigare om att Facebook planerade att släppa en ny funktion som skulle innebära att man skulle kunna trolla bort meddelanden på Messenger som man kanske skickat fel – eller ångrat att man ens skrivit.

Foto: Skärmdump

Och nu finns funktionen tillgänglig – men med en liten hållhake. Du kan endast ta bort meddelandet inom tio minuter efter att du skickat det.

När du trycker på meddelandet dyker det upp två alternativ – ”Ta bort för alla” eller ”Ta bort för dig”. Om du trycker på ”Ta bort för alla” så försvinner meddelandet helt i chatten.

Dock kommer mottagaren se att du skrivit något du ångrat då det kommer att stå att meddelandet har raderats.

Foto: Skärmdump
Foto: Skärmdump

Enligt The Verge finns funktionen tillgänglig sedan tisdagen på de senaste versionerna av Messenger för iOS och Android.

ARTIKELN HANDLAR OM

Messenger

Android