Så storsatsar Aftonbladet inför valet

Valkompassen

Den lanserades i samband med politikerveckan i Almedalen - men är redan en succé. Hittills har 695 000 unika besökare genomfört Aftonbladets valkompass. Här kan du se vilket parti som matchar dig bäst och lära dig allt om de ­olika riksdagskandidaterna. Gå in på aftonbladet.se/valkompassen och gör Sveriges mest träffsäkra valtest.

Nyheterna

  Under valrörelsen kommer över 30 journalister på Aftonbladet att jobba med valet för att ge läsarna de senaste nyheterna, debatterna och snackisarna.

Partiprogrammet

  Aftonbladets hyllade politik­program - som leds av Karin ­Magnusson och Behrang Miri - kommer som vanligt att sändas ­live varje onsdag med start ­19.00 och ge tittarna debatt, politik och underhållning. Den sista veckan, med start den 8 september, övergår vi dessutom till dagliga sändningar fram till valdagen.

Partiledardebatten

  Den 1 september kommer riksdagens åtta partiledare till kongresshallen Waterfront i Stockholm och skriver tv-historia tillsammans med Aftonbladet. Det blir ­första gången alla partiledare samlas för en valdebatt på nätet och första gången en kvällstidning får göra tv-produktionen. Debatten leds av Karin Magnusson och ­–Aftonbladet kommer att fokusera på tittarnas och läsarnas frågor.

Statsministerduellen

  Under valrörelsens sista fem veckor kommer Aftonbladets politiska reportrar Pär Karlsson och Anette Holmqvist att hårdbevaka Fredrik Reinfeldt (M) och Stefan Löfven (S) för att ge läsarna den mest initierade journalistiken om landets nästa statsminister.

Mellin möter partiledarna

Aftonbladets politiska kommentator Lena Mellin - en av Sveriges främsta politiska journalister - har intervjuat alla parti­ledare. Hennes utfrågningar publiceras varannan dag.

Valvakan

  Söndagen den 14 september kommer Aftonbladets valvaka vara det självklara valet för alla som vill få den bästa bevakningen av valet. Programledare är Karin Magnusson. Här får du direktrapporterna, pulsen från partiernas egna val­vakor och de spännande intervjuerna med både partiledare och toppkandidater. Dessutom är ­Aftonbladets politiska kommentator Lena Mellin på plats i studion för att ge er tittare de skarpaste analyserna.

Aftonbladet

Vilket parti tycker mest som du? Gör Aftonbladets valkompass här!

Publisert:

LÄS VIDARE