Ordningsvakten sjunger hårdrock – gör stor succé

NYHETER

En vanlig fredag på jobbet slutade i totalsuccé för en rockande ordningsvakt i Söderhamn. Tusentals imponeras av Connys pipa, skriver Hela Hälsingland.

– Det vart ett jävla jubel, säger Conny till Aftonbladet.

Foto: Här rockar Conny lite mer civilt klädd.

Det var i fredags förra veckan som ordningsvakten Conny Thörnell, 46, var på jobbet på klubben Winchester i Söderhamn. Men bartendern Stefan Haglund föreslog en paus från de vanliga arbetsuppgifterna.

Connys flickvän hade nyligen laddat upp en Facebookvideo på sin sjungande pojkvän, och nu ville Stefan se den rockande ordningsvakten live på karaoken.

– Jag tänkte "vänta nu"... men så ropade karaokevärdinnan upp mitt namn, säger Conny.

"Skitkul och häftigt"

Han hann knappt tänka efter innan han stod uppe på scenen och drog loss på stämbanden i en tolkning av hårdrocksbandet Helloweens låt "I Want Out".

Och Conny möttes av enorm uppskattning från publiken.

– Efteråt vart det ett jävla jubel. Folk tyckte det var skitkul och häftigt.

Många verkade förvånade över att en ordningsvakt kunde bjuda på sig själv på det sättet som Conny gjort.

– De trodde inte det, så det blev väl lite av en snackis under kvällen. Man ska inte bli någon cirkusapa, men jag vill gärna bidra till att visa en mer positiv sida av oss ordningsvakter, säger Conny.

Har nästa låt klar

Och den ansatsen har uppskattats av fler än bara gästerna på Söderhamnsklubben. Bartendern Stefan lade nämligen upp ett klipp på Facebook – som spred sig som något av en löpeld under helgen.

– Mina kompisar och min flickvän har varit inne och tittat, och när hon sa att det var uppe i 4 500 sa jag bara: "är du tokig?", berättar Conny.

Conny vill inte lova när eller om det blir fler sånginsatser, men låtvalet för ett eventuellt nästa framträdande är i varje fall klart.

– Jag är ju gammal hårdrockare, så "I Don't Believe in Love" av Queensryche vore kul att ge sig på, säger han.