Fick kartongbit i sin chili cheese

1 av 4 | Foto: Privat
Rebecca fick en kartong i sin chili cheese.
NYHETER

När Rebecca Rhawi skulle ta en tugga av sin fjärde chili cheese från Max fick hon en obehaglig överraskning.

– Jag blev så äcklad, säger hon.

På måndagskvällen åkte Rebecca Rhawi, 24, förbi hamburgerrestaurangen Max i Norsborg i Stockholm för att köpa med sig mat. Bland annat köpte hon med sig en stor påse chili cheese. När hon tog en tugga av den fjärde av dem fick hon en otrevlig överrasknning.

– Det var kartong i, jag blev så äcklad. Jag trodde det var en liten bit men den var hur stor som helst.

Rebecca vände tillbaka till Max och pratade med en ur personalen – som också blev mycket förvånad över innehållet och bad om ursäkt. De betalade tillbaka hennes pengar för all mat som kompensation.

Rebecca är dock inte så sugen på att äta på Max igen.

– Jag var så chockad och jätteäcklad. All snabbmat är skit, det är sådana här grejer som kan hända – och nu har det hänt mig. Det kan hamna vad som helst i.

”Vill inte att någon ska känna sig otrygg”

Marita Wengelin är presstalesperson för Max. Hon beklagar det som inträffat.

– Vi är glada över att hon inte kom till någon skada på något vis. Och vi är tacksamma över att hon åkte tillbaka så att vi kunde återbetala henne och få vetskap om vad som hänt.

Enligt Wengelin har de inte hört om något liknande fynd tidigare. Det är något som har gått fel hos leverantören av chili cheesen.

– Vi har rapporterat till dem så får de göra en analys om vad som har hänt och kvalitetssäkra. Vi ser allvarligt på det som har skett, vi vill hålla en hög nivå och att alla gäster ska känna sig trygga att äta hos oss.

ARTIKELN HANDLAR OM