Family.se – en omedelbar succé

NYHETER

I går öppnade Family.se, hela Sveriges familjesida. På sajten kan du lägga in bröllop, förlovningar, nyfödda, födelsedagar, dagens ros och annat som berör dina nära och kära.

Och bidragen strömmade in direkt.

– Det är smaragdbröllop och förlovningar bredvid varandra, fantastiska historier från livets olika skeenden. Och allra populärast har födelsedagarna varit hittills, säger Frans Storm.

Från norr till söder

Just nu kan du läsa annonser från Haparanda i norr till Ystad i söder.

Två av alla tusentals annonsörer är bröllopsparet Lovisa och Martin Edenström från Stockholm.

De blev först med att lägga upp ett filmklipp från sitt bröllop på sajten.

– Det är roligt att berätta för folk som inte var på bröllopet att vi gift oss. Det var lätt och smidigt att lägga in bilder och film, säger Martin Edenström.

Family.se är ett samarbete mellan Aftonbladet.se och Blocket.se. Sidan bygger på Blockets upplägg, vilket gör det enkelt att lägga in sin annons. Under premiärveckorna är det gratis att annonsera på Family.se.

Stor potential

– Vi har fått fler bidrag än vi kunde drömma om. Det här visar vilken potential nätet har för den här typen av tjänster, säger Kalle Jungkvist, chefredaktör för Aftonbladet.se.

– Läsarna kan lägga in fler bilder och längre texter än på lokaltidningarnas papperssidor. Dessutom kan annonsen läsas blixtsnabbt över hela världen,

Maths Nilsson