Svartvit grafisk stil

NYHETER

Stilrent och snyggt

Foto: Stramt stilrent. En fondvägg av tyg är snabbt fixat och enkelt att byta ut när du tröttnat. Gardiner med grafiska tryck gör sig mycket bra på raka vepor.

Ett vardagsrum i svart och vitt kan varieras i det oändliga ­beroende på vilken stil du väljer. Lantligt, modernt eller retro – allt blir stilrent och snyggt.

Foto: Tyg med speciellt tryck kan man gärna sätta i fokus men inte för många, då blir det lätt rörigt.

Om du vill ha ett lantligt hem i svartvitt ska du satsa på gediget hantverk, svart gjutjärn och vita romantiska fällar och spetsar. Tankarna far till Gotland eller en skånelänga med sina kalkade väggar. Den moderna stilen i svartvitt med trendiga plastmöbler, grafiska former och spännande belysning tilltalar många och är väldigt effektfull i ett hem med stora ytor.

Retromönster

Väljer du ett hem i 1950–60-tals-stil hittar du många tyger och ­textilier med retromönster. Många mönster går igen i porslin och keramik och det är lätt att hitta billig inredning på loppis.

Den svartvita stilen kan också vara helt tidlös, enkelt stilren och lättillgänglig för den som inte riktigt har tid med inredning.

ARTIKELN HANDLAR OM

Trädgård