Hus och hem

50 vintertips som lyfter ditt hem

Av: 

Zendry Svärdkrona

NYHETER

1 Doft av nybakat

Bulldoft kan du få helt utan att baka. Antingen köper du frysta, färdiga kanelbullar och värmer i ugnen. Eller så satsar du på doftolja, som finns med både bull- och pepparkaksdoft.

2 Trick med speglar

Att göra en vägg med speglar är vackert, särskilt när levande ljus reflekteras. Prova också att lägga spegeln på ett bord på 30-talsvis. Ställ småglas med värmeljus ovanpå.

3 Tapetsera mera

En tapetrulle kan rädda julen. Alla blomkrukor får ett överdrag precis som udda skålar på gotte- och kakbordet. Udda rullar säljs ofta för en 50-lapp och räcker också till bordslöpare och kanske till och med att klä byråns översida.

4 Byt upp dig till lime

Dofter piggar upp i vintermörkret. Byt ut apelsinen med nejlikor mot citron eller lime. Eller sätt ett glas med kanelstänger en bit från levande ljus, så kommer doften.

5 Glänsande metall

I vinter ska det blänka av guld, silver, mässing, koppar och tenn. Ta fram ditt finaste fat och gör ett stilleben med gammaldags tomtar, julgransdekorationer eller mossa. Nostalgi är en stark trend bland julens prydnader. Leta på loppis och marknader.

ANNONS

Missa inte: De nya muminmuggarna "Gul och Blå" finns nu hos Cervera – förhandsboka nu innan de tar slut!

Extern länk från Cervera

Köp här!

Söt kaninfäll, 199 kr, Ikea
Lyxiga kuddar för soffa och golv från Room, uppifrån 750, 290 respektive 650 kr.
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Hus och hem

Trädgård