Julia tog bild på semestern – såg sedan en farlig detalj

Publicerad:
1 av 5 | Foto: CATERS/BULLS BULLS
Kan du ser var den gömmer sig i bilden?

NYHETER

Fotografen Julia Sundukova, från Moskva, var i ett naturreservat i Madagaskar där hon passade på att ta bilder. När hon kom hem såg hon något obehagligt, skriver norska TV2.

37-åriga Julia Sundukova, från Moskva, var i naturreservatet Andasibe i Madagaskar där hon passade på att ta bilder. Något som faller sig naturligt då hon är fotograf.

CATERS/BULLS BULLS
CATERS/BULLS BULLS

Väl hemma från semestern, när hon tittade på bilderna, insåg hon att hon hade befunnit sig i större fara än hon hade kunnat ana. För vid en närmare titt på en av bilderna upptäckte hon att en krokodil låg och tittade på henne.

– Du kan ju förstå att jag blev förvånad när jag plötsligt upptäckte ett krokodilöga på datorskärmen! Jag insåg då hur nära jag hade varit en av de snabbaste människoätarna som finns, säger hon till TV2.

CATERS/BULLS BULLS

Krokodilen som hon varit nära var en nilkrokodil som kan bli sex meter lång – och den anses vara livsfarlig för människor. Varje år är det mellan 245 och 745 människor som blir attackerade av nilkrokodiler – 63 procent av fallen är direkt dödliga. Så Julia var minst sagt i en rätt utsatt situation. Men det kommer inte avskräcka henne från att fortsätta fotografera.

– Det var inte min tur. Jag kan fortsätta att utforska naturen, säger hon till TV2.

Foto: CATERS/BULLS BULLS
Gömd bland grönskan låg en krokodil och lurade!
Publicerad: