Butiksägarens arga hälsning till den otrevliga kunden

NYHETER

”De andra kunderna skakade på huvudet”

En arg kund röt ifrån på tjejen i kassan så pass att hon brast i gråt. Det fick butikschefen att gå i taket och i ett Facebookinlägg kräva att kunden skulle komma tillbaka och be om ursäkt. Och tilltaget gav resultat.

Rasmus Erlandsen är butikschef för en mataffär i Danmark. Under söndagen hade butiken rea på fiberbröd men när en kund skulle utnyttja erbjudandet uppstod lite förvirring i kassan.

”I kassan blev det lite förvirrat när du skulle betala, vilket gjorde att du hetsade upp dig så mycket att du kände att det var nödvändigt att skrika alla möjliga saker till tjejen i kassan och säga att det är ett bedrägeri”  skriver Rasmus i ett Facebookinlägg om händelsen, som i skrivande stund har över 11 000 delningar.

”Kom hit och be om ursäkt”

Kassörskan blev så chockad av händelsen att hon brast i gråt och går och pratar med Rasmus om det. Han skriver:

”Tjejen i kassan kommer glatt till jobbet klockan 8 en söndagsmorgon för att hjälpa våra många glada kunder. Vem du än är och om detta når dig så vill jag att du ska veta att jag stog med en tjej som blev helt knäckt av ditt beteende. Jag vet inte vad som gjorde dig så rasande att den här unga tjejens arbetsdag skulle behöva förstöras” och avslutar:
”Så OM du läser det här, kom hit så ska jag ge dig de tio kronor du menar att vi har bedragit dig på – och så kan du be min kassörska om ursäkt”.

...och en ursäkt fick hon

Inlägget fick stor spridning och efter bara några timmar nådde budskapet till slut mannen som skällt ut kassörskan – som gick ned till butiken.

– Det kom en mycket bedrövad man till butiken och han bröt nästan ihop på mitt kontor. Han förklarade att han var så stressad att han sagt saker han inte borde ha sagt. Han var riktigt ledsen för allt, säger Rasmus till danska TV2.

Kassörskan var dock inte på jobbet just då så kunden har bestämt tid för att komma tillbaka och be om ursäkt personligen till henne.

Läs hela inlägget nedan.

Följ oss på Facebook