Karina önskade sig en pojkvän – fick galen respons

Foto: Privat
Karina önskade sig en pojkvän i ett blogginlägg. Responsen var galen.

avJonna Claesson

NYHETER

För en vecka sedan delade Karina Haukland, 24, ett blogginlägg med rubriken ”Jag önskar mig en pojkvän” och fick galen respons.

– Jag tror att min inkorg på Facebook exploderar snart, säger hon.

Det var i förra veckan som Karina Haukland, 24, i Norge, delade ett inlägg på sin blogg med rubriken ”Jag önskar mig en pojkvän”. Sedan dess har besöksantalet på bloggen stigit rejält och inkorgen är fylld av beundrarbrev och ansökningar om att få bli Karinas nya kille, vilket Norska Dagbladet skrev om först.

– Det är helt sjukt, jag finner inte ens ord. Jag tror att min inkorg på Facebook exploderar snart. Jag får meddelanden hela tiden från män som önskar att bli min pojkvän, säger hon till Aftonbladet.

”Vissa skickar CV:n”

Karina började blogga bara för några veckor sedan och till en början hade hon runt 300 läsare om dagen, men sedan inlägget började delas har besöksantalet stigit till 31000 och kommentarerna är tusentals.

– Vissa är väldigt försiktiga och skickar bara en ”poke” på facebook medan andra är väldigt på och skriver att de önskar sig att få bli min partner och berättar mycket om sig själva och sin livssituation. Vissa har till och med bifogat sina CV:n.

Karina har varit singel i två år och är mamma till en dotter. I det populära blogginlägget skrev hon att hon inte hade räknat med att vara ensamstående och att hon tröttnat på att vara det femte hjulet i sin umgängeskrets. För även om hon trivs i sitt eget sällskap vill hon gärna träffa någon att dela vardagen med.

– Jag tänkte att det var många som inte hade någon att resa med och att många kunde känna igen sig i det jag skrev. Jag är inte i ett desperat behov av en pojkvän. Men vem vet, kanske finns min drömkille bland de som redan har skrivit. Och jag har fått en del reseerbjudanden också, säger hon och skrattar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Norge

Bloggar