– Jag kommer att gå in

NYHETER

Umeåbor tycker till om sin nya sajt

Om Umeå, för Umeå.

Nyheten om stadens egen sajt möttes med entusiasm.

– Det är bra så man kan hänga med i vad som händer här, säger Johannes Sjölander som pluggar till byggingenjör på Umeå universitet.

Varje dag fylls Aftonbladet.se med nyheter från Sverige och världen. Men det är inte nog, tycker vi. Det finns fler nyheter som behöver uppmärksammas och ännu fler spännande röster som måste få höras.

– Jag tycker att det är bra att Aftonbladet fokuserar på Västerbotten och Umeå i olika sammanhang, säger Lorentz Andersson, landshövding i Västerbotten.

Största tidningssajten

Det var1994 som Aftonbladet gav sig in på den hårda internetmarknaden genom att publicera nyhetsmaterial på nätet. Sedan dess har vi blivit Nordens överlägset största tidningssajt. På Umeåsajten finns allt från lokala bloggare som får dig att svära, gråta eller skratta till engagerande nyheter som fokuserar på just Umeå och trakten runtomkring.

Kommer att gå in

Och allt med en möjlighet för dig som läsare att tycka till, tipsa och att få bra information.

– Jag kommer att gå in på den. Jag är ute på nätet dagligen och Aftonbladet läser jag ofta annars också, säger Johannes Sjölander.

– Jag går ofta in på er vanliga sajt för att läsa nyheter, debatt och ledare och jag kommer att gå in på den lokala också, säger Lorentz Andersson.