Singel-Hanna: Jag - ett osocialt monster

NYHETER

Jag köper ny morgonrock. Nya lakan. Nytt duntäcke och nya kuddar. Jag har skaffat digital-tv och den snabbaste trådlösa uppkopplingen. Jag svarar allt mer sällan i telefon och har tackat nej till alla fester i februari. Bestämde dessutom i går att dejten, hur trevlig den än var, får vara den sista på ett tag. Den enda aktiviteten jag orkat med den senaste tiden är ändå bio, där man på sin höjd behöver skicka popcorn.

Mitt nya jag skrämmer mig. Jag har tydligen förvandlats till ett präktigt, osocialt monster som drömmande planerar lugna helger i stugor, i stället för kalas med vänner. Och jag vet inte ens vad som tippade mig. Kanske var det alla fester då jag kom hem sju. Eller taxfreespriten som vägrar ta slut. Kanske var det taxikvittona som på något vis tömt mitt konto. Eller alla spontana sovmornar som jag måste jobba ikapp på kvällstid.

Vad det än var, så är det färdigt nu. Det är jag och Axén Olin. Jag städar lägenheten och köper hem värmeljus. Jag ska fylla frysen också. För efter helgens grand finale, en tre dagars utan dess like, så går jag i ide. Frågan är bara var fan Björne är när man behöver honom.

Singel-Peter: Jag vill leva i min dröm