Ingen dök upp på Teddys kalas – nu får han stort stöd

avClaes Olsson

NYHETER

Ingen dök upp på sexårige Teddys pizzakalas – trots att han bjudit 32 stycken klasskamrater. Men efter det misslyckade kalaset har han fått stort stöd och firades stort, flera gånger om, skriver KVOA.

Födelsedagskalaset slutade i en enorm besvikelse för sexårige Teddy. Hans mamma hade bjudit in 32 av hans klasskamrater och deras föräldrar till en pizzeria i amerikanska Tucson. Bara två personer ska ha tackat nej – men ändå dök ingen upp, rapporterar KVOA.

– De sa att de skulle komma, säger Teddys mamma Silvina Mazzini till kanalen.

Hon berättar att hon delade ut handskrivna inbjudningskort och fick svar via sms.

1 av 3 | Foto: NBC
32 klasskamrater var inbjudna men ingen dök upp.

Fick oväntat stöd

I besvikelsen bestämde hon sig för att dela med sig av en bild på Teddy där han sitter ensam vid de framdukade pizzorna. Bilden spreds snabbt på sociala medier och främmande människor uttryckte sin sympati. En lokal radiokanal anordnade ett kalas för Teddy bara en dag efter bakslaget. Flera stora sportklubbar hörde också av sig och bjöd in honom till diverse matcher. På onsdagen var han på plats för att se det lokala basketlaget Phoenix Suns ta emot LA Lakers.

– Vi förväntade oss aldrig några biljetter. Vi bad inte om något, men vi är tacksamma för inbjudan, säger Silvina Mazzini och tillägger att det här var Teddys första basketmatch.

Efter den stora uppståndelsen har Teddy tackat för alla grattishälsningar i en video på Facebook.

ARTIKELN HANDLAR OM

Arizona

Basket