Nyheter

Nu vill Elin bli student

Av: 

Erik Nises

NYHETER

Hon ska plugga på universitet i sommar

KVÄLLSKURS Elin Nordegren är inskriven på Rollins Collage i Florida. Innan hon träffade Tiger Woods pluggade hon ett år på Lunds universitet.
KVÄLLSKURS Elin Nordegren är inskriven på Rollins Collage i Florida. Innan hon träffade Tiger Woods pluggade hon ett år på Lunds universitet.

Alla väntar på att hon ska tillkännage att hon lämnar sin otrogne man.

Under tiden sitter Elin i skolbänken.

I går bekräftades att hon börjat på college.

Tiger Woods.

Uppgifter i amerikansk press gör gällande att Elin Nordegren inte längre talar med sin make Tiger Woods och att en skilsmässa är nära förestående.

Både Elin och Tiger har anlitat skilsmässoadvokater men har ännu inte tillkännagivit det definitiva uppbrottet.

Besökte mamma

Elin bor i ett hus som hon hyr flera kilometer från parets gemensamma lyxvilla i Orlando, Forida och den senaste tiden har hon varit på flera resor utan Tiger. Bland annat besökte hon Sverige och sin mamma i Gävle för några veckor sedan.

I måndags publicerade den amerikanska kändissajten Radaronline en bild på svenskan utanför Rollins College i Florida med en skolväska hängande över axeln.

–?Jag har tillåtelse att bekräfta att Elin är inskriven här, säger skolans biträdande vice ordförande Ann Marie Varga till New York Post.

Enligt uppgift till Radaronline har Elin antagits till en kvällskurs över sommaren men det är oklart vilket ämne hon läser eller om hon har tänkt att ta någon formell examen.

Ville bli psykolog

När Elin Nordegren träffade golfproffset Tiger Woods hade hon pluggat ett år på Lunds universitet. Elins dröm var att bli barnpsykolog men den gav hon upp för att stanna hos sin blivande make på andra sidan Atlanten.

ANNONS EXTERN LÄNK

Minska risken för smittspridning under vintersäsongen; munskydd, hudvård och vitaminer hos MEDS

Meds

Publisert: