Nyheter

Sarah Palin slår tillbaka i ny biografi

Av: 

Catarina Håkansson

NYHETER

Boken toppar redan försäljningslistorna

Omtalad familj Sarah Palin och hennes döttrar Willow, till höger, and Piper, till vänster, när familjen gästade Oprah Winfrey och hennes talkshow.
Omtalad familj Sarah Palin och hennes döttrar Willow, till höger, and Piper, till vänster, när familjen gästade Oprah Winfrey och hennes talkshow.

Boken har toppat listorna i näthandeln i över en månad.

Men det är först i dag som Sarah Palins memoarer ”Going Rogue” släpps.

I den gör hon upp med dem som höll i hennes före detta parhäst John McCain valkampanj.

Biografi Sarah Palins bok ”Going Rogue” finns nu ute i bokhandeln. Här lägger personalen i en bokhandel i Utah fram storsäljaren.

I veckan är flera intervjuer inplanerade för Sarah Palin som ett led i pr-kampanjen för biografin Going Rogue.

Först ut var Oprah Winfreys talkshow på måndagen. Dagen efter satt hon hos Barbra Walters.

Avslöjar inget om 2012

Boken är mer en uppgörelse för gamla politiska konflikter än ett tydligt ställningstagande inför presidentvalet 2012.

Bland annat kritiserar Palin dem som höll i John McCains valkampanj och skriver att hon önskar att hon hade pratat friare, skriver AP.

När fembarnsmamman avgick som guvernör i Alaska i somras tolkade många det som att hon skulle ställa upp som presidentkandidat 2012. Men det har hon vare sig bekräftat eller dementerat.

– Min ambition och min vilja är att hjälpa mitt land oavsett i vilken roll det kan bli. Och jag kan inte förutspå hur det blir, vilka dörrar som står öppna 2012, säger hon i intervjun med Barbra Walters.

Svärson viker ut sig

Boken på 413 sidor ligger högst upp bästsäljarlistan på Amazon.com. I femtio dagar har den varit en av de hundra mest sålda böckerna – eftersom folk har lagt in förhandsbeställningar.

Sarah Palin ställde upp som vice presidentkandidat med John McCain som förlorade valet mot Barack Obama för ett år sedan. I Walters-intervjun gav hon president Barack Obama betyg 4 av 10.

Sarah Palins privatliv har också varit högst intressant för medierna. Hennes äldsta dotter fick barn med man hon inte var gift med. En man som sedan har lämnat sitt barns mor och ska vika ut sig i Playgirl.

Sedan Palin hoppade av som guvernör har familjen erbjudits att vara med i en dokusåpa. Men det har hon tackat nej till.

ANNONS

Lindex basplagg 3 för 2 – handla barnens kläder och få den billigaste på köpet!

Extern länk från Lindex SE

Shoppa här

Publisert: