Tiger Woods ber om ursäkt

avJessica Balksjö

NYHETER

"Jag har svikit min familj och jag ångrar de här överträdelserna av hela mitt hjärta."

Det skriver Tiger Woods i dag på sin egen hemsida.

Ryktena om Tiger Woods otrohet avlöser varandra. Nu har den 24-åriga servitrisen Jaimee Grubbs berättat att hon har haft ett förhållande med golfstjärnan sedan april 2007.

Enligt US Weekly har hon träffat Tiger Woods 20 gånger för att ha sex. Hon har 300 textmeddelanden som bevisar det.

Ett röstmeddelande från hennes telefon läckte i dag ut i amerikansk press där en person som säger sig vara Tiger ber henne att ta bort sitt namn från sin egen telefon så att inte frun Elin ska förstå vem det är han har ringt.

Tiger ber om ursäkt

Tiger Woods publicerade i dag ett öppet brev på sin sida där han ber om ursäkt för sitt uppträdande. Exakt vad han ber om ursäkt för framgår inte - men han är mycket ångerfull.

"Jag har inte levt upp till mina egna värderingar eller kunnat ge min familj den behandling de förtjänar. Jag är inte felfri och och jag är långt ifrån perfekt. Jag försöker klara upp mitt uppträdande och personliga misslyckande enskilt med min familj. Det här är känslor som angår bara oss", skriver Tiger Woods på sin hemsida.

"Vi har blivit förföljda"

"Även om jag är en välkänd person som har gjort karriär som professionell idrottsman, så har jag blivit bestört när jag har insett vad det innebär att bli granskad av tabloiderna. Den senaste veckan har jag och min familj blivit förföljda för att avslöja intima detaljer om vårt privatliv. Särskilt uppgifterna om att det skulle ha funnits fysiskt våld inblandat i händelsen kring bilolyckan är helt felaktiga".

"Elin har alltid gjort mer för att stötta vår familj och visat mer välvilja än någon skulle kunna förvänta sig", skriver han vidare.

"Ska bli bättre pappa"

Brevet avslutas med ett löfte om att bli en bättre familjefar:

"Jag kommer att sträva efter att bli en bättre person och den man och pappa som min familj förtjänar. Till alla er som har stöttat mig genom åren; Jag ber ödmjukast om ursäkt.