Gravid Jill gästar Wells

NYHETER

Charlotte stödjer vännen på Rhapsody-turnén

1 av 2 | Foto: Jill Johnson och Charlotte Perrelli

Jill Johnson väntar barn i november. Nu får hon råd av nya väninnan Charlotte Perrelli, som tar med sig sonen Angelo, 6 månader, på sommarens Rhapsody in rock-turné.

- Sjåpa inte så mycket med barnet, var bara lugn och cool, säger hon.

Charlotte Perrelli och Jill Johnson är två av gästartisterna när Robert Wells i sommar firar 15-årsjubileum med sitt Rhapsody in rock. 150 000 människor har redan köpt biljetter till sommarturnén, ett bevis på att Robert Wells säregna mix av opera, spex och rock ´n´roll fortfarande går hem i stugorna.

- "Rhapsody" har blivit ett begrepp bland människor, alla förväntar sig att det ska vara en stor, häftig show. För mig handlar det fortfarande först och främst om musiken och spelglädjen, säger han.

Årets största namn bland gästartisterna, Jill Johnson och Charlotte Perrelli, har på många sätt haft liknande karriärer.

Men det är först nu som de båda schlagerartisterna har lärt känna varandra, och under repetitionerna inför "Rhapsody"-turnén har de plötsligt utvecklat en stark vänskap.

"Samma bakgrund"

- Vi har samma bakgrund. Vi är från småstäder, har aldrig fått något gratis och har fått kämpa hårt för vår framgång. Jag tror att vi är av samma skrot och korn, säger Jill Johnson.

Parets vänskap har fördjupats ytterligare av att Jill väntar sitt första barn i november.

Charlotte, som födde sonen Angelo i januari, har gett Jill flera råd inför det kommande moderskapet.

- Jill ger mig alltid komplimanger för att Angelo är så lugn och snäll. Jag säger åt henne att hennes barn kommer att bli likadant, säger Charlotte och skrattar.

- Det viktigaste är att man är lugn och cool själv, då kommer barnet att ta efter. Jag har inte tid att sjåpa mig för mycket med Angelo, vilket jag tror är bra i längden, säger hon.

Jill Johnson är imponerad av hur Charlotte Perrelli klarar av att kombinera ett hektiskt turnéschema med att vara småbarnsförälder.

- Trots att hon har så mycket att göra är hon ständigt nära Angelo, säger hon.

Hit kommer Rhapsody in rock i sommar:

Alla artisterna som medverkar i sommar

Jon Forsling