- Victoria får en riktig drömprins

Daniel Westlings ex-flickvän berättar

Grattis Victoria!

Din pojkvän Daniel Westling är en riktig drömpartner.

- Han är underbar och en av de bästa killarna i landet, säger Daniels ex-flickvän Maria Ekman till Aftonbladet.

Kronprinsessan Victoria har valt rätt. Den 24-åriga fotomodellen Maria Ekman vet.

Hon och Daniel Westling, 28, var ett par i flera månader:

- Det är jättekul om det stämmer. Jag kan starkt rekommendera Daniel till Victoria. Det är en bra kille, säger Daniels ex-flickvän Maria Ekman.

För några månader sedan inledde Daniel sitt förhållande med kronprinsessan Victoria. De träffas flitigt och Victoria har varit på besök i Daniels lägenhet i centrala Stockholm flera gånger.

"Jättegoda vänner"

I torsdags bekräftade kronprinsessan Victoria relationen för Aftonbladet:

- Jag känner Daniel och tycker han är jättetrevlig. Jag pratade med honom tidigare i dag. Vi är jättegoda vänner. Jag förstår att ni frågar, men mer tänker jag inte säga.

Men det behöver hon inte. Ex-flickvännen Maria Ekman vet precis hur Daniel Westling är som partner:

- Han är trevlig, artig och väluppfostrad. En perfekt pojkvän som verkligen bryr sig.

Maria träffade Daniel för tre år sedan på innekrogen Köket i Stockholm. Maria var där med några väninnor. Hon fastnade direkt för den artige och vältränade killen:

- Han är så snäll. Det finns ingenting ont att säga om honom. Daniel har hela tiden mycket idéer och är rolig. En drömpojkvän för vilken tjej som helst.

Maria Ekman bor på Lidingö men studerar för tillfället spanska i Madrid. När Aftonbladet når henne är hon hemma i Sverige igen. Maria var tidigare en duktig gymnast. Hon har också varit fotomodell.

- Vi trivdes tillsammans. Daniel är enormt medveten och gillar att hålla sig i form.

Dricker sällan sprit

Daniel dricker sällan sprit, äter hälsosamt och röker inte. Han syns nästan aldrig på de rökiga nattklubbarna i city, utan ägnar sin fritid åt att spela golf eller se en videofilm med kompisarna.

- Han dricker visserligen alkohol, men det är inte ofta. Han tycker helt enkelt inte om det, säger Maria.

Hon och Daniel var tillsammans i några månader. Förhållandet tog slut när Daniel precis hade öppnat sitt gym. Plötsligt rann parets relation ut i sanden.

- Han lägger ner all sin tid på jobbet, och det var nog därför det tog slut mellan oss, säger Maria.

Träffades på gymmet

Det var också på Daniels exklusiva gym, Master Training på Regeringsgatan i Stockholm, som han och Victoria träffades för första gången. Han var hennes personliga tränare och snart började paret umgås även privat. Men Daniel gillar inte den plötsliga uppmärksamhet som hans nya relation har orsakat.

- Som så många andra ser han inte Victoria som en prinsessa eller ett billigt pr-trick. Han gillar henne som person, och bryr sig faktiskt inte om vilken titel hon har, säger en av Daniels vänner till Aftonbladet.

Prinsessan har redan hälsat på hos Daniels föräldrar

TIDIGARE ARTIKLAR:

Daniel Nyhlén

Publisert: