Stephanies nye man en gift kock

NYHETER

Prinsessan Stephanie har en ny man i sitt liv.

En 44-årig kock som heter Richard - och är gift.

Prins Rainiers yngsta dotter, 37-åriga Stephanie, har i många år gjort sig känd för att ha ett färgstarkt kärleksliv.

Av allt att döma fortsätter hon på den inslagna vägen.

Bara några månader har gått sedan prinsessan och barnen lämnade den frånskilde elefantskötaren Franco Knie och ett ambulerande liv i hans cirkus.

Men hon har redan hittat en ny man.

Var gift med livvakten

Enligt uppgift är det kocken på familjen Grimaldis familjepalats i Monte Carlo som vunnit prinsessans kärlek.

Paret syntes nyligen när de solbadade, shoppade och promenerade med prinsessans hundar i den franska byn Auron.

De trivdes tillsammans, pussades och kramades.

Prinsessan Stephanie startade sitt famösa kärleksliv när hon gifte sig med livvakten Daniel Ducruet - som också är far till två av hennes barn, Louise, 8, och Pauline, 7. Daniel och Stephanie skildes efter att han filmats i en intim situation tillsammans med en strippa.

Många skandaler

Tredje barnet, Camille, 4, fick hon tillsammans med ytterligare en livvakt. När också den romansen tog slut stack hon för drygt ett år sedan från furstendömet för att starta ett nytt, ambulerande liv, tillsammans med elefantskötaren Franco Knie som hon träffat på en cirkusfestival i Monte Carlo.

Prinsessan Stephanies historia är kantad av skandaler som inte uppskattats av pappa Rainer.

Hon har poserat topless, försökt sig på en popkarriär - och varit länkad till ett mord på en kokainhandlare i Nice. En av Stephanies bilar spelade en roll i mordet, men hon har inte kunnat förhöras på grund av sin immunitet.

Får hus i Alperna

Prins Rainier har tagit bort barnbarnen från listan på eventuell kunglig tronföljd och skurit ner dotterns arv till ett minimum av sin förmögenhet på 270 miljarder kronor.

Men hon lär inte bli lottlös. En dag ärver hon hundratals miljoner kronor, plus ett hus i de schweiziska Alperna och en lägenhet i New York.

Petter Ovander, aftonbladet.se