’Nä, Nancy – nu får du nog flytta’

NYHETER

Svennis sparkar sitt ex från lyxlyan

Foto: NANCY MED EK Aftonbladet möter Nancy Dell’Olio utanför ”Svennis” lyxvåning i London. Bland grannarna finns Roger Moore, Joan Collins och J.K. Rowlings.

LONDON. Han har precis blivit utsparkad från Leicester City.

Nu vill ”Svennis” göra samma sak – och sparka ut exet Nancy Dell’Olio från sin lyxvåning i London.

Den svenske fotbollsmanagern har tagit advokater till hjälp för att få sin lya tillbaka.

Foto: Sven-Göran Eriksson.

Sven-Göran Eriksson har gått under jorden sen han fick sparken som manager från Leicester City i måndags. I tisdags skickade han ut ett uttalande via Premier Leagues manager-förening där han uttryckte sin besvikelse över att behöva lämna klubben och sen dess har svensken inte synts till.

Ett är i alla fall säkert. Till lyxvåningen i exklusiva London-stadsdelen Belgravia har han inte sökt sin tillflykt. Där har exflickvännen Nancy Dell’Olio bott kvar ända sedan paret gjorde slut för fem år sedan.

Har tröttnat

”Svennis” har enligt Mail on Sunday tröttnat på sin inneboende och tagit kontakt med advokater för att avhysa henne från 20-miljonerkronorslägenheten. Särskilt lägligt nu eftersom han måste flytta från Leicester.

Nancy är aktuell i ”Strictly come dancing”, den brittiska versionen av ”Let’s dance” och trots att en domare liknat hennes dansförsök med en ”trög åsna” väntar ständigt paparazzi-fotografer utanför entrén för att fånga den osannolika publikfavoriten på bild.

”Sköts av advokaterna”

Om ”Svennis” hade synts till här hade det omedelbart hamnat i de brittiska tidningarna, men svensken tycks undvika kontakt med sin före detta flickvän.

– Det sköts av advokaterna, har hans talesperson sagt till Mail on Sunday.

Men Nancy tycks inte bekymrad. Aftonbladet träffade henne i går på gatan utanför takvåningen och hon sken upp när hon förstod att en svensk tidning ville prata med henne. Men när frågorna handlade om ”Svennis” blev hon genast tystlåten.

– Jag pratar inte med någon tidning alls just nu.

Så du har inte haft någon kontakt med Sven-Göran sedan han fick sparken från Leicester?

– Jag är ledsen men det är en för personlig fråga, säger hon innan hon försvinner i väg i en väntande bil.