Nyheter

”Vår Sharidyn var en modig flicka”

NYHETER

Sharidyn hann vara 14 i två dagar. Hon blev ett av offren på Utøya.

Familjen fick dödsbudet i går:

”Det var med stor sorg och smärta vi i dag fick beskedet vi har fruktat skulle komma i flera dagar. Vår älskade dotter Sharidyn Meegan Ngahiwi Svebakk-Bøhn är bekräftat död. Sharidyn miste livet under attentatet mot AUF och Utøya i fredags.”

HADE NYSS FYLLT 14 Sharidyn Meegan Ngahiwi Svebakk-Bøhn dog under terrorattentatet på Utøya.
HADE NYSS FYLLT 14 Sharidyn Meegan Ngahiwi Svebakk-Bøhn dog under terrorattentatet på Utøya.

Familjen skriver vidare:

”Sharidyn, mest känd under smeknamnet Sissi, fyllde 14 år två dagar innan hon åkte till Utøya och hade knappt börjat sitt liv. Hon var en vacker, omsorgsfull och livskraftig flicka som hade sett mycket fram emot att resa till Utøya för första gången.

Sharidyn var en modig flicka som antog utmaningarna i livet. En av hennes starkaste egenskaper var hennes stora omsorg om andra. Hon var en stolt storasyster till sina två småsystrar, och tog alltid så väl hand om dem. Med sitt stora hjärta hade hon mycket empati för andra, hon var lojal och bra på att stötta och trösta när andra hade det svårt. Hennes leende kunde lysa upp ett helt rum, och det smittade av sig på alla i närheten. Hon var en flicka som gick till handling när något engagerade henne, hon skrev brev och berättade om sin åsikt och vi var så ofattbart stolta över henne. Nu är hon slitits bort från oss. Sorgen är bottenlös.

På vår familjs vägnar vill vi tacka alla som har visat omsorg, kärlek och stöttat oss de senaste dagarna. Omtanken har gett oss styrka under den här svåra tiden.

Vi önskar oss nu lugn och ro och tid till att sörja. Vi ber därför medierna att visa hänsyn de tunga dagarna som följer.

Vi har ljusa minnen av Sharidyn.”

Vanessa Svebakk och Odd Roger Bøhn med familj

ANNONS

Hemmatest Covid-19 Antigentest finns nu i lager med SNABB leverans.

Extern länk från Quicktest

Köp här

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter