Dataköparens hämnd: la ut privata bilder

NYHETER

Amir sålde trasig dator - glömde radera hårddisken

1 av 2 | Foto: HÅNAD - PÅ HEMSIDAN Amir, 18, poserar ofrivilligt i bar överkropp. Hemsidan har haft över 700000 besökare.

LONDON

Datorn mannen köpte på Ebay dröjde två månader. När den väl anlände var den sönder.

Hämnden blev ljuv.

Han hittade säljarens privata bilder i datorn - och la ut dem på nätet.

Den okände köparens identitet är för tillfället en av de stora snackisarna på nätet. Hemsidan, som inriktar sig helt på det misslyckade datorköpet, har hittills lockat en halv miljon besökare.

Glömde radera

Mannen köpte datorn på Ebay för 5000 kronor av 18-årige Amir Tofangsazan från Barnet norr om London. Men leveransen dröjde i två månader och när datorn väl dök upp fungerade den inte, hävdar köparen.

På hemsidan berättar köparen att han, efter att felen åtgärdats, upptäckte att Amir Tofangsazan inte raderat sin hårddisk.

Nu finns ett stort antal privatbilder till allmän beskådan. Lättklädda tjejkompisar, porrbilder och familjebilder i en salig röra.

Texterna på hemsidan är skrivna i hånfull ton.

"Hej. Mitt namn är Amir Tofangsazan. Jag är 18 men låtsas att jag är mycket äldre och vill gärna framstå som en stor affärsman när jag egentligen inte är tillräckligt smart."

"En mardröm"

Amir Tofangsazan, som drömmer om att bli advokat, är förkrossad.

-De senaste dagarna har varit en mardröm och min pappa är jättearg, säger han till Daily Mail.

Amir Tofangsazan hävdar att köparen lagt till material som inte fanns på hårddisken. Exempelvis bilder av benen på 70 okända kvinnor.

"Rädd för ryktet"

-En del tror att jag tagit bilderna. Jag är rädd att det kommer att förstöra mitt rykte och har kontaktat polisen som gett mig rådet att stämma köparen för ärekränkning.

Jens Kärrman