Begärde skilsmässa – för att frun saltade popcornen

Av: Malin Wigen

Publicerad:
Uppdaterad:

Polisen fick ett annorlunda samtal från en biograf där en man sagt åt sin fru att han ville skiljas – efter att han kom på henne med att ha saltat popcornen, skriver Milwaukee Journal-Sentinel.

Det var vid halv tio en kväll, lokal tid, i slutet av maj som polisen i Brookfield i USA fick ett samtal från en kvinna som befann sig på biografen Marcus Majestic Cinema. Hon ville att de skulle hjälpa henne i en situation med sin man, skriver Milwaukee Journal-Sentinel.

Hon berättade att hon och hennes man hade köpt popcorn som mannen inte ville att hon skulle salta. När han gick ifrån en stund gick hon dock emot sin mans vilja och saltade popcornen ändå – då det var hon som köpt dem. När mannen upptäckte detta så sa han till frun att han ville skiljas, enligt polisrapporten.

Vägrade se filmen

Han anklagade henne för att vara otrogen och att hon gjorde saker bakom hans rygg. Mannen ska därefter ha vägrat att titta på filmen. Kvinnan däremot ville ändå se filmen och gjorde det utan sin man. När filmen var slut hittade hon honom utanför biografen och sa åt honom att han inte fick köra och tog bilnycklarna. Anledningen ska vara att mannen kör för snabbt när han är arg, enligt kvinnans utsago till polisen.

Foto: Matthew Mead / TT / NTB Scanpix

Mannen vägrade att sätta sig i bilen med henne. Och hon blev orolig för hur han skulle komma hem, därmed ringde hon polisen. Mannen ska inte ha skadat eller hotat kvinnan på något sätt – och hon var inte rädd för att det skulle ske heller.

Polisen sa åt henne att hennes man var vuxen och att han kunde ta sina egna beslut. Om han inte ville åka med henne så kunde han ta sig hem på något annat sätt. Kvinnan beslutade sig för att fråga mannen en sista gång hur han ville göra – hur det slutade förtäljer inte historien.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN