”Hon vill ha barnen och hälften av allt”

avCarina Bergfeldt

News of the World: Elin Nordegren har bestämt sig

Nu har hon bestämt sig.

Elin Nordegren vill ha skilsmässa.

Hon vill ha vårdnaden om barnen.

Och hon vill ha hälften av förmögenheten.

Foto: HOT GOSSIP
Systern Josefin ska ha gett råd, enligt News of the World.

Vansinnig.

Rasande.

Så beskrivs Tiger Woods svenska hustru, Elin Nordegren, av en nära vän.

– Hon är så arg över att han inte har lagt in sig på ett behandlingshem. Han beter sig som ett barn. Tiger skulle jobba på att bli bättre, men han gör ingenting, säger vännen till News of the World.

Tablettberoende

Enligt tidningen ska golfstjärnan vara beroende av både sömntabletten Zolpidem och den smärtstillande medicinen Vicodin.

– Tiger är sin egen värsta fiende. Till en början så kände Elin sympati med honom. Han var i så fysiskt och psykiskt dåligt skick att hon övervägde att ge honom en andra chans. Men att Tiger vägrade lägga in sig på ett behandlingshem blev droppen, säger vännen till News of the World.

Kraven ska Elin Nordegren redan ha framfört till sin advokat, Sorrell Trope, uppger vännen.

– Hon vill skiljas, hon vill ha ensam vårdnad om barnen och hon vill ha hälften av Tigers förmögenhet.

Rådfrågade systern

Enligt tidningen ska Elin ha haft många och långa samtal med sin tvillingsyster Josefin, som är jurist. Vännen säger till News of the World att Josefin tror att Elins chanser att lyckas i rätten är goda. Vännen påstår dock att Elin ändå vill sköta det hela snyggt – för barnens skull.

– Hon är som en björnmamma som vill skydda sina ungar. Elin går med på att han får umgängesrätt med barnen – men hon vill att den ska vara övervakad, säger vännen till News of the World.

Struntar i älskarinnorna

Ryktena som florerar – att Tiger Woods fortfarande har kontakt med älskarinnan Rachel Uchitel – rör inte Elin i ryggen, hävdar vännen.

– Hon kunde inte bry sig mindre om det. Det är hans problem om han vill fortsätta att förstöra sitt liv, säger vännen till News of the World.

Vännen bekräftar också för tidningen att Elin redan har börjat flytta ut ur parets gemensamma hem i Florida, ett rykte som startade efter att nyhetsbyrån TMZ fick bilder på när en flyttfirma fyllde en lastbil med konstverk – under Elins överseende.

– Hon kände sig ändå aldrig hemma där. Det var Tigers skrytvilla.